Artikel 1 Webshop

1.1 De webshop is ingeschreven bij de KvK onder nummer 80124593 en draagt de wettelijke belasting af aan de belastingdienst. Het BTW nummer is NL003397246B35.

1.2 De webshop is voorzien van een SSL-certificaat.

1.3 Wij verstrekken geen persoonlijke gegevens aan derden zonder uw toestemming.

1.4 Wij vragen uw toestemming voor cookies. Bij toestemming kunnen uw gegevens gebruikt worden voor advertentie doeleinden.

1.5 De webshop heeft een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering.

Artikel 2 Bedenktijd

2.1 U heeft 14 dagen bedenktijd na aankoop van een product. Retourneren mag binnen deze tijd zonder opgaaf van reden. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening van de consument. 

2.2 Producten die geretourneerd worden dienen ongeopend te zijn en de verpakking onbeschadigd. 

2.3 Na beoordeling van het geretourneerde product ontvangt u binnen 14 dagen het betaalde bedrag retour op het bij ons bekende rekeningnummer. Indien wij beoordelen dat het product is beschadigd nemen wij contact met u op over de schade en de verdere afhandeling.

Artikel 3 De overeenkomst

3.1 De overeenkomst tussen de webshop en de klant is definitief wanneer de klant heeft aangegeven akkoord te zijn met de Algemene Voorwaarden en de betaling heeft voltooid. Nadat de bedenktermijn van 14 dagen is verstreken is de klant eigenaar van het product.

3.2 De overeenkomst is elektronisch tot stand gekomen door middel van het invullen van de benodigde velden en het akkoord gaan met de Algemene Voorwaarden.

3.3 Nadat u tot aankoop bent overgegaan ontvangt u van ons een bevestiging per mail. In deze mail staan de producten die heeft aangekocht, de bedragen inclusief BTW, uw betaalwijze en de verzendwijze inclusief de bijbehorende kosten. 

3.4 Wij streven ernaar uw product binnen 5 werkdagen te verzenden. U ontvangt een bevestiging van de verzending inclusief een track&trace nummer. Indien het artikel niet binnen 30 dagen is geleverd heeft u recht op restitutie van uw aankoopbedrag exclusief de verzendkosten. indien wij kunnen aantonen dat uw aankoop is verzonden. 

Artikel 4 De prijs

4.1 De prijzen die worden vermeldt in de webshop zijn altijd inclusief BTW. Verzendkosten worden zichtbaar bij afrekenen van de winkelwagen.

4.2 U dient een geldig rekeningnummer te gebruiken voor uw aankopen. Bij misbruik of fraude wordt altijd aangifte gedaan bij de politie.

4.3 De prijs die wordt vermeldt op de website kan niet wijzigen tijdens uw aankoop. 

4.4 Indien u een product aankoopt tijdens een periode waarin geen actie geldt, komt u niet achteraf in aanmerking voor een korting.

4.5 Kortingscodes zijn niet van toepassing op afgeprijsde artikelen, tenzij uitdrukkelijk anders wordt vermeldt.

Artikel 5 Klachten en garantie

5.1 Klachten over de levering kunt u telefonisch bij ons melden op nummer 06-47928211. Wij nemen dan spoedig contact op met de vervoerder over de levering van het product. Wij houden telefonisch contact over het verloop van de levering.

5.2 Klachten over het product dient u te allen tijde via mail aan ons te melden op lyricsandliving@gmail.com. Beschrijf uw klacht zo specifiek als mogelijk en stuur zoveel mogelijk foto's van het product en de problemen die u ervaart. Wij doen ons uiterste best om uw klacht snel en adequaat op te lossen.

5.3 Afhandeling van klachten doen wij binnen 14 dagen en altijd via mail.

5.4 Wij garanderen de kwaliteit van onze producten. Alle producten in onze webshop zijn CE gekeurd.