Hoi..... Mijn naam is Linda en ik ben deze webshop gestart na 5 jaar een fysieke winkel te hebben gehad in Breukelen en Maarssen. Ik hou van muziek (maken en luisteren), ben gek op mijn Rotti Chica, en woon met mijn man en hond in Hilversum. Verkopen doe ik al mijn hele werkzame leven, ik hou van klanten blij maken en wordt zelf heel gelukkig van mensen die blij zijn met hun aankopen. 

 

Ik hou van zwart, goud en hout, en dat zijn ook de kleuren die je hier voornamelijk zal tegen komen. Ik koop klein in. Geen grote partijen, geen grote beschikbaarheid. De woonaccessoires zijn vaak enkele stuks en dus snel uitverkocht, de tekstborden kan ik vaak nog wel bijbestellen. 

 

Ik hou van dingen anders doen, daarom kom je op deze webshop alleen ronde prijzen tegen. Psychologische prijzen (7.95, 7.99) vind ik gek, en het zal best werken, maar ik doe er niet aan mee. Want zeg nu eerlijk, als jij 7,95 ziet staan denk je in je hoofd toch ook snel 8 euro? ;-)

 

Buiten de webshop heb ik ook nog een paar fysieke verkooppunten bij bijzondere mensen. In Maarssen kan je een gedeelte van mijn spullen vinden bij NatasFashion, de leukste kledingwinkel van mijn lieve vriendin Natascha de Groot.

In Hilversum staan mijn spullen bij Heidi Nails and Beauty Salon. Heidi is een echte vakvrouw, ik kom er al jaren voor mijn nagels. Zij heeft mij een half jaar geleden een stukje ruimte in haar salon aangeboden, en daar ben ik haar super dankbaar voor!

Vanaf januari staan mijn spullen ook bij Anneke's Cadeau Atelier in Tienhoven. Anneke is een bijzonder mens en heeft een mooi assortiment van fournituren, hobbyspullen en cadeauartikelen. We zijn druk bezig daar een leuke winkel van te maken, en we houden iedereen graag op de hoogte van de ontwikkelingen daar. Als je je inschrijft voor de nieuwbrief (zie de HOME pagina) weet je als eerste wanneer we daar open gaan. 

 

Ik hoop dat je leuke dingen vindt op mijn webshop. En als je een keer naar iets op zoek bent in zwart, hout of goud en het niet kan vinden, stuur me dan gerust een berichtje (lyricsandliving@gmail.com)

Inpakken doe ik graag voor je, als je in het formulier opmerkingen aangeeft dat je het ingepakt wil hebben doe ik dat!

Veel plezier in mijn webshop, ik hoor graag wat je ervan vindt...

 

Reactie plaatsen

Reacties

Esmeralda Broers
2 jaar geleden

Donderdag een zoutlamp besteld voor mijn moeder en mij. Deze werd vrijdag al netjes verpakt bezorgd met een lief kaartje en cadeautje erbij! We zijn erg blij met onze lamp en de goede snelle service. We houden de site goed in de gaten!

Linda
2 jaar geleden

Hoi Esmeralda, super bedankt voor je lieve reactie! Ik ben blij dat de lampen in de smaak vallen. Veel plezier ermee en tot een volgende keer. Groetjes Linda